Cele mai bune campinguri din Vama Veche pentru aventurieri

Actualizat pe
Camping Camping

Cuprins

Când alegi un loc de cazare, este important să afli ce spun cei care au trecut pe acolo. Review-urile acestora te pot ajuta să îți faci o idee despre cum arată locația unde urmează să petreci vacanța. Majoritatea campingurilor din Vama Veche oferă atât locuri de campare pentru corturi, cât și cazare la căsuțe sau în rulote. Iată trei locații cunoscute, pe care ai putea să le treci pe lista ta de posibile cazări:

Camping La Rulote Vama Veche

Această locație oferă locuri de cazare la cort sau în rulote amenajate, iar cei care au trecut pe aici spun că totul arată foarte bine. Unele “case pe roți” au o mică terasă, altele sunt pline de flori și verdeață sau au construite deasupra lor spații de relaxare accesibile prin scări din lemn. Atmosfera este boemă și rustică, iar facilitățile includ curent electric, bucătărie, dușuri și tot ce este necesar pentru un concediu relaxant.

Camping Sandalandala

În această locație poți veni cu cortul tău sau te poți caza la unul oferit de proprietari. Suprafața de campare este de 5000 de mp, iar campingul se mândrește cu trei sute de locuri la terasa proprie, pizza pe vatră, șapte sute de pomi care să-ți ofere umbră, 80 de prize răspândite prin camping, un ecran de cinema, acces nelimitat la internet, 23 de dușuri și 2 mașini de spălat. Practic, ai tot ce îți trebuie pentru a avea parte de o escapadă de neuitat!

Camping Marina Park

Situat la 400 m de plaja din Vama Veche, acest camping oferă locuri de campare pentru corturi și rulote, dar și cazare în camere dotate cu baie proprie și paturi matrimoniale. Căsuțele puse la dispoziție oaspeților sunt construite în stil rustic, din piatră, lemn și stuf, creând astfel o atmosferă plăcută și relaxantă.

Indiferent de locația pe care o alegi, ține cont de faptul că sunt anumite lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din bagajul de vacanță, mai ales dacă alegi să campezi cu cortul:

  • Saci de dormit și cearșafuri
  • Scaune și masă de camping
  • Cort (dacă nu vrei să închiriezi unul)
  • Echipament pentru gătit (bidoane, tacâmuri, oale, farfurii, cuțite, etc.)
  • Trusă de medicamente și de prim ajutor
  • Spray anti-insecte
  • Lanternă
  • Produse de igienă personală

Planifică-ți bine vacanța și bucură-te de fiecare moment petrecut în natură!

Aceasta postare este despre...