19 decembrie 2009

Vang Vieng

Sau cum o sa fie Vama Veche peste vreo 4-5 anisori. Adica plina de terase, straini si fara nicio personalitate. Asadar pana acum mergem din statiune in statiune. Dupa Luang Prabang am ajuns in Vang Vieng, o fosta oaza hippiota.

Momentan nu a mai ramas nimic din acel spirit. Doar terase si magazine de unde se pot cumpara accesorii de plaja. Ca pe langa a te uita toata zile la Friends, aproape fiecare terasa are 2-3 televizoare care difuzeaza non-stop acest serial, mai ai si optiunea de a face o mica baita, ceva kayaking sau tubing.

Poate ca a venit prea devreme acest timp de orasel. Speram sa fie doar un oras la final, la plaja, de acest timp. Sau poate nu e momentul potrivit de a fi acum in Vang Vieng. De aceea o zi este suficient.

Urmeaza Plain of Jairs pentru mine. O zona sper mai rurala si mai putin comerciala. O zona pe care o tot cautam. Nordul Laosului era o astfel de zona. Dar unde am stat din pacate prea putin.

Iarna placuta :).

Un comentariu:

  1. Noi avem o iarna crancena, nu tocmai placuta.. Asta inseamna temperaturi cuprinse intre -8 si -13 grade Celsius. Astazi e foarte senin, deci ger cumplit.. Zapada scartaie sub picioare, copacii trosnesc. Drumurile sunt blocate, codul galben e in floare.
    Va invidiez ca nu suferiti alaturi de noi.
    Calatoreala de neuitat!

    RăspundețiȘtergere