6 decembrie 2009

Hatfield

Buna dimineata. Sau buna seara. Sincer nici nu stiu ce ora este. Organismul se ghideaza dupa un fus orar iar creierul dupa altu. Calatoria in timp ne-a cam dat pe toti peste cap. Si nici acest motiv sunt putin in urma si cu relatarile. Despre Kuala Lumpur maine seara dupa ce vom fi terminat de vizitat KL.

Accentul londonez este extrem de ciudat. Si fiecare oras care incepe cu litera H parca suna la fel. Asa si la ghiseul de bilete catre Hartford. Londra era prea scumpa pentru o zi asa ca o mica pauza de o zi intr-un orasel de langa aeroport era alegerea potrivita. Asta daca nimeream orasul care trebuie. Insa istoriseara nu se termina aici. La un mic dejun tipic englezesc, un SMS catre Manu, schimba totul. Din greseala am nimerit fix in orasul in care lucreaza sotul ei. Si cum Manucu isi avea sediul biroului la nici 10 minute , o bere alaturi de viitoarea mamica nu se putea rata.

Dupa o noapte nedormita a venit si a doua. In timp ce Livos citea de zor o carte restul lumii isi vedea linistita somn. Kikos in schimb a incercat, fara folos cei drept, sa adoarma timp de 13 ore.

Primele 2 zile in KL au fost destul de interesante. Din fericire nu am avut norocul lui Grasel care a prins o vreme " excelenta". Livos, de langa mine, adauga fara pic de ironie " Grasel ai luat teapa cu vremea in KL" . Si ii pare putin bine, adauga KIKI :D.

Despre KL maine seara.R

6 comentarii:

 1. Daca nu eram langa el cand scria postul, pe bune daca mai comentam acum. I-am zis, Kikane, vezi ca ai mancat un "s", zice "da, dar "s" si "d" sunt foarte apropiate, uite aici, uite, vezi?" Bun, dar de asta exista lectura finala, zic. Scrie Kikanu postu', il mai stresez si eu din lateral si intre sondajele INSOMAR si Curs pune punct zicerii. La final, l-am vazut cu ochii mei cum a recitit... in 2 secunde... "dupa altu timp peste motiv Lumpur vizitat". Ca sa nu zici ca sunt rau, ai doua variante: fie corectezi textul, fie imi dai o bere :) Daca nu, pac la Razboiu. Sorry, Kikane, fosta deformare profesionala

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc Liviu, daca nu comentai tu, cu siguranta ziceam eu ceva.
  Calatorie minunata in continuare va doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. @Livos: Maine la Pesteri ai chiar 2 beri din partea mea:).
  @Alexandra: Poate ca Livos are dreptate dar sincer nu am timp sa verific cuvant cu cuvant. Schimba si tu te rog 2 avioane, 3 continente, 4 climate si mai vorbim.

  RăspundețiȘtergere
 4. Kiki, imi pare rau sa te dezamagesc, dar tu puteai sa nu schimbi nimic si tot asa scriai!
  Hai v-am pupat!

  RăspundețiȘtergere
 5. kikane...ce-ai zice daca ma alatur si io lor? :D neahhh...aiurea, n-o s-o fac...nu ca n-au dreptate dar parca ai si tu hazu' tau cu scrisu' asta alandala...ce atata grija pentru ambalaj?

  traiasca kikanu'! si felul lui unic de a ne incanta

  RăspundețiȘtergere
 6. Coperta tata, coperta...!
  Dar Kiki n-o sa se supere (nici de data asta) pe mine, nu??

  RăspundețiȘtergere