10 decembrie 2009

HA NOI

Dupa dezamagirea pe care mi-a provocat-o alegerea facuta in tara duminica , totusi ultimele 2 seri m-au facut sa fiu mandru ca sunt roman. Am cunoscut un cuplu, proaspat casatorit , stabilit temporar in Hanoi cu serviciul. Mona si Seba. Doua seri placute ,multe sfaturi utile si bere vietnameza(Tiger). Doi oameni , care ma fac sa cred , ca si tara noastra poate sa produca mai mult decat celebrii capsunari.

In rest, orasul nu atrage prin monumente , ci prin atmosfera si poate pentru noi si prin pitorescul oamenilor. Personal am avut o mare dezamagire, Ho Chi Min lipsind de la intalnirea cu mine , plecat fiind la Moscova , in plimbarea anuala de cosmetizare.

Ieri Halong bay. Dupa cateva peripetii , care merita poate un post special , am ajuns si acolo. Foarte frumos, deosebit , unic .... dar din pacate foarte turistic. Lucru care de altfel a rapit mult din farmecul locului.

Azi in ultima zi , ne pregatim de cateva muzee unii dintre noi , alti cativa de o vizita la Snake Village pt o masa imbelsugata si un pic reptiliana. Personal abia astept. Dupa viermi cred ca merita sa incerc si sarpe. Seara plecam spre SaPa cu trenul.

As mai scrie , dar ma preseaza Grasel care trebuie sa-si descarce pozele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu