27 decembrie 2009

Despre perspectiva - 2

Suntem in Cambodgia de cateva zile deja, suficiente incat sa ma obisnuiesc inclusiv cu caldura dezintegranta.

Craciunul a trecut cu creveti festivi intr-un restaurant cu o densitate de 3 chelneri pe cap de client si cu reale pretentii de lux, aproape justificate.
In restul timpului ne-am cufundat total in autentic, eu pana aproape de innec; cred ca asta e soarta clevetitorilor: daca in Laos m-am plans ca e totul prea facil si turistic, aici era pana ieri sa intru total in greva foamei si nici macar consolarile celor care au fost in India despre cum se poate mult mai murdar nu au putut schimba nimic.

Dar o masa buna face uneori mai bine spiritului decat hrana spirituala, asa ca, iluminata, pot spune ca imi place tare mult in Cambodgia. Oameni veseli, prietenosi,petrecareti,o muzica vibranta, murdarie din plin si nu doar din lipsa de resurse, mancare diversa(curajosii au mancat paianjeni si lacuste), flori de lotus in toate nuantele de violet, copii saraci dar nu neaparat nefericiti.

Azi am avut program cultural intensiv la temple, obositor dar frumos. Nu as vrea insa sa ii rapesc placerea lui Cosmin de a scrie despre asta.

2 comentarii:

 1. Iubitilor!...La Multi Ani! cu Sanatate , ca-i mai buna decat toate! Va pupam .....de Sarbatori.
  Ne place "Calatoreala" si va rugam sa postati mai multe poze cu legatura directa cu textul ...pentru ca suntem curiosi sa vedem atunci , pe loc, ce vedeti si voi.....atunci cand va intoarceti probabil ca o sa aveti mii de poze de vazut.
  Sunt misto toate pe care le postati, oricum.
  Sa citim de bine!
  Aurora, Narghita si Alex

  RăspundețiȘtergere
 2. La multi ani si voua cu tot cu pupaturile aferente!
  Mai greu cu pozele ca e lenta conexiunea si ultra virusate calculatoarele si stam cu frica sa nu ne busim memoriile; dar va asteptam in curand in Bucuresti la ceai de lotus si la poze.
  Sa ne vedem cu bine!

  RăspundețiȘtergere