16 noiembrie 2009

Road to Perdition

38 de zile. 10 calatori. Zeci de povestiri. Sute de clipe de pastrat pe vesnicie. Insa suntem diferiti si astfel fiecare dintre noi va avea de povestit altceva. Oare ce? Putina imaginatie cu strica.

Grasel ne va povesti despre regurile stricte din Singapore , pe care speram sa nu le incalce si ca Madalina sa nu isi puna in aplicare cunostintele de drept pentru a-l scoate din inchisoare. Grasel ne va transmite stiri de la fata locului de la Editia a XXIV a jocurilor Asiei de Sud-Est. Printre sporturile comentate vor fi : Pencak Silat, Muay Thai, Bodybuilding, Sepak Takraw si Shooting.

Madalina in schimb va fi corespondentul nostru special in Indochina si ne va tine la curent cu situatia econominca, starea drumurilor, vremea si situatia socio-politica. Tot ea va fi translatorul oficial al grupului.

Livos ne va tine la curent cu ultimele noutati gastronomice si ne va oferi un autentic ghid de supravietuire in Indochina. Cu siguranta va fi best seller-ul anului 2010 si viitor castigator al premilui Pulitzer.

Mircios ne va povesti despre viata de noapte din Bangkok. Tot Mircios va fi un adevarat ghid al aeroporturilor, prezentandu-ne pe rand pe cele din : Bucuresti, Istanbul, Bangkok si Hanoi.

Postul lui Kiki : " Aventuri cu Kiki la granita Vietnam - Laos" va fi cel probabil cel mai citit si comentat post de pe acest blog. Tot de la Kiki veti aflat cele mai bune optiuni de cazare din Indochina pe principiul : ieftin si bun ca la Kiki acasa.

Catalina va fi ghida noastra in bucatariile specifice fiecarei tari de pe traseul . Va testa fiecare mancare si chiar va lua cursuri de gatit in Laos. Alaturi de Catalina vom lua si lectii de dans iar examenul final va fi pe plajele din Camdogia. Speram sa nu fie o profesoara exigenta.

Maria ne va expune pe blog ultimele noutati in materie de vestimentatie de prin Hanoi si Kuala Lumpur. Alaturi de Cosmin vom trai pe viu sentimentele intalnirii cu Ho Chi Minh. Pe viu. Adica Cosmin viu iar HCM mort. Speram. Tot Cosmin in schimb va testa fiecare bautura de pe traseu , fie ea facuta ilegal sau nu. Hai noroc!

Stefan, expertul nostru in evenimente culturale de pe traseul , ne va tine cu ochii lipiti de monitor, cu ultimele impresii despre Angkor Wat, Plain of Jars. Tot Stefan va fi fotograful oficial al grupului. Intrebarea e: cat trebuie sa ii dam sa nu puna pozele compromitatoare pe blog?

Alaturi de Mihaela vom descoperi plajele magnifice din Camdodia si cele mai bune locuri de distractie de pe traseu. Tot Mihaela va fi ghidul nostru in Piata Ruseasca din Phnom Phen.

Va multumin ca veti fi alaturi de noi.Un comentariu:

  1. ;)) dupa aceste dezvaluiri transante si socante, asteptam pulsul Indochinei, transmis tematic de la fata locului!

    RăspundețiȘtergere