7 noiembrie 2009

Prima Harta
Frumoase cuvintele lui Stefan. Poate chiar prea frumoase. La o prima citire ati putea crede ca totul a descurs lin precum Ozana cea frumos curgatoare. Ca tot o buna parte din calatori provin din aceea zona.
A curs multa bere pana cand s-a decis traseul final. Daca as spune sute de litri probabil as fi facut mincinos. Pe seara da. Mii de litri pe parcursul unui an intreg. Nefiltrata.

In stanga avem prima harta a traseului. Creionata de Stefan intr-o seara geroasa de februarie.
Se disting Ho Chi Min - Hue - Hanoi - Luang Trabang - Pai - Vietiane- Bangkok - Siam Rep -Phom Phen. Doar o parte dintre orasele pe care le vom strabate, cunoaste si de unde speram sa plecam cu amintiri ce ulterior vor fi depanate pe acest blog si nepotilor.

O parte din orasele amintite nu vor fi vizitate. Thailanda a disparut complet din peisaj. Doar Mircios o sa o vizitezi si doar Bankok. A disparut Thailanda dar in schimb a aparut Vietnam.
Cum spune si titlul, este vorba de prima harta. Au urmat altele. In fiecare saptamana cate o alta varianta. Mici certuri. Multe impacari. Multe variante. Putine solutii. Multe schimbari. O singura varianta.
Important e ca s-a ajuns la acelasi numitor comun. Dorinta de a calatorii, de a ne simti bine, de a ne cunoaste si de a cunoaste. Oameni, locuri. Si de a bea BeerLao.


Pe verso insa , creativitatea lui Stefan a iesit la iveala. O adevarata opera de arta care cu siguranta se va vinde cu multi banuti in anii ce o sa vina.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu